Sunday, January 29, 2017

Khutbah Jumat Lengkap 2017 | Download Via OneDrive

PESAN SEKARANG

Khutbah Jumat Lengkap 2017 | Download Via OneDrive

NO
TANGGAL
JUDUL KHUTBAH JUMAT
BACA
DOWNLOAD
1
6 Januari 2017
Tahun Baru, Tasyabuh Dumateng Tiyang Kafir
2
13 Januari 2017
Warsa Enggal Kesempatan Mukmin Taubat
3
20 Januari 2017
Tansah Sabar Ngadhepi Musibah Lan Bencana
4
27 Januari 2017
Ikhlas Kerana Murih Ridhaning Allah
5
2 Februari 2017
Taubat Sakderengipun Ajal
6
10 Februari 2017
Surat Al Maidah Sanes Perkara Enggal
7
17 Februari 2017
Pasedherekan Ingkang Kanthi Aqidah Tauhid
8
24 Februari 2017
Surat Al Kautsar
9
3 Maret 2017
Nebihi Godhaning Setan
10
10 Maret 2017
Gerhana Matahari
11
17 Maret 2017
Bektos Dumateng Tiyang Sepah Kekalih
12
24 Maret 2017
Munafik, Ninggal Jamaah Shubuh Lan Isya
13
31 Maret 2017
Bakal Tentrem Gesangipun, Punika 10 Sifat Linuwih
14
07 April 2017
Sya’ban, Wulan Amal Dipunangkat
15
14 April 2017
Nedya Gegancangan Nindakaken Kesaenan
16
21 April 2017
Isra’ Mikraj, Ngraosaken Nikmatipun Shalat
17
28 April 2017
Ningkataken Derajat Taqwa Kanthi Nyuprih Ilmu
18
5 Mei 2017
Ngupados Nafkah Berkah, Halal, Thayyibah
19
12 Mei 2017
Shalat Ajeg Lan Jejeg
20
19 Mei 2017
Sinau Saking Semut
21
26 Mei 2017
Kewajiban Bektos Dumateng Tiyang Sepah
22
2 Juni 2017
8 Kesalahan Wonten Wulan Ramadhan
23
9 Juni 2017
Zakat Ing Wulan Ramadhan
24
16 Juni 2017
Nuzulul Qur’an, Tadarus Lan Tadabur
25
23 Juni 2017
Ramadhan, Mukmin Ngajeng-ajeng Kamulyan
26
30 Juni 2017
Ningkataken Kualitas Ibadah Ing Wulan Syawal
27
7 Juli 2017
Sambung Silaturahmi, Lapang Rezeki Panjang Umur
28
14 Juli 2017
Jaga Lisan Saking Ghibah, Al Humazah Lan Al Lumazah
29
21 Juli 2017
Bekal Ngadhepi Dinten Kiamat
30
28 Juli 2017
Taubat Nggayuh rahmat
31
4 Agustus 2017
Nikmatipun Kemerdekaan
32
11 Agustus 2017
4 Cara Muslim Ngisi Kemerdekaan
33
18 Agustus 2017
6 Adab Dinten Jumat
34
25 Agustus 2017
Ibrah 3 Rahasia Sukses Nabi Ibrahim
35
01 September 2017
Kautaman Amalan Ing Awal Wulan Dzulhijah
36
08 September 2017
Tiyang Begja Inggih Tiyang Ingkang Taat
37
15 September 2017
Ikhlas Kerana Murih Ridhaning Allah
38
22 September 2017
Asyura,Hikmah Saking Sejarah
39
29 September 2017
Puasa Paling Bagus Tanggal 10 Muharram
40
6 Oktober 2017
Ikhtiar Muslim Nggayuh Rahmat Al Falah
41
13 Oktober 2017
Wulan Safar Sanes Wulan Sial
42
20 Oktober 2017
Manfaat Ilmu Pengetahuan
43
27 Oktober 2017
Tanggungjawab Tiyang Sepah Paring Pendidikan Anak
44
03 November 2017
Pribadi Ingkang manfaat
45
10 November 2017
Bekal Masa Depan
46
17 November 2017
Dherek Sunah Kedah Sempurna
47
24 November 2017
Lurus Tauhid, Tansah Dherek Sunahipun Rasul
48
1 Desember 2017
Rasulullah, Pemimpin Ingkang Tegas
49
8 Desember 2017
Islam Paring Pangayoman Dumateng Wanita
50
15 Desember 2017
Paring Hurmat Dumateng Wanita
51
22 Desember 2017
Nikmat Kesehatan Ingkang Kedah Kita Syukuri
52
29 Desember 2017
Kiamat, Dinten Kebangkitan
 

PESAN SEKARANG